## **Program Information**

Program: Pacific Symposium on Biocomputing (PSB) 2023 Date: Tuesday, January 3<sup>rd</sup>, 2023 Time: 1:30–4:30 p.m. Workshop: Single Cell Spatial Biology for Precision Cancer Medicine Room Location: Plaza Ballroom Co-Chairs: Aaron M. Newman, PhD – *Stanford University* 

Andrew J. Gentles, PhD – Stanford University

## Session Schedule

Start Time	Minutes	Presentation Title	Speaker
1:30 p.m.	15 min	Introductory remarks	Co-Chairs
1:45 p.m.	30 min	Atlas of clinically distinct cell states and ecosystems across human solid tumors	Andrew J. Gentles, PhD – <i>Stanford</i>
2:15 p.m.	30 min	The spatial landscape of progression and immunoediting in primary melanoma at single-cell resolution	Ajit J. Nirmal, PhD – Dana-Farber Cancer Institute
2:45 p.m.	30 min	Mapping the spatiotemporal proteome architecture of human cells	Emma Lundberg, PhD – <i>Stanford</i>
3:15 p.m.	30 min	Systems approach to target tumor ecosystem responses for therapeutic benefit	Laura M. Heiser, PhD – Oregon Health & Science University
3:45 p.m.	30 min	Robust alignment of single cell and spatial transcriptomes with CytoSPACE	Aaron M. Newman, PhD - Stanford
4:15 p.m.	15 min	Panel discussion	Co-Chairs, Faculty presenters

\*includes time for Q&A